Wyniki dla: android

Artykuły

Whatsapp: zdjęcia i filmy, które można zobaczyć tylko raz

Znana już funkcja wkracza na Whatsapp, możesz wysyłać teraz zdjęcia lub filmy tak, aby odbiorca mógł wyświetlić je tylko jeden raz. Po tym czasie zost...

Dobra bateria w niedrogim smartfonie? Dlaczego nie?

Jednym z najważniejszych parametrów technicznych współczesnych smartfonów jest wydajny akumulator, który wytrzymuje bez zasilania przynajmniej jeden d...

Jak zmienić lokalizację pamięci podręcznej Spotify

Spotify zajmuje dużo miejsca na Twoim komputerze bądź urządzeniu mobilnym? Jednym z wyjść może być zmiana lokalizacji pamięci podręcznej.

Jak przesłać kartę Edge na inny komputer, iPhone'a lub Androida

Przybliżamy nową funkcję, która pojawiła się w Microsoft Edge. Chodzi o możliwość przesyłania otwartych kart przeglądarki między urządzeniami.

Jak usunąć pobrane utwory ze Spotify | iOS lub Android

Jeśli pobrałeś muzykę ze Spotify, ale teraz chciałbyś usunąć część lub wszystkie utwory, bo np. zapełniła się pamięć urządzenia mobilnego. Pokazujemy...

Ukryte gry wideo w aplikacji Google

Jeśli w danym momencie nie masz dostępu do internetu w telefonie a szukasz rozrywki, z pomocą przychodzi ukryta przez Google gra wideo.  ...

Jak naprawić: błąd podczas aktualizacji w Sklepie Google Play

Błąd podczas sprawdzania aktualizacji, jeśli spotkałeś się z tym komunikatem w Sklepie Google Play na swoim urządzeniu z Androidem, pokażemy Ci jak w...

Jak aktywować i korzystać ze sterowania głosowego Spotify „Hey Spotify”

W tym artykule opisujemy bardzo fajną nowinkę w Spotify. Sterowanie głosowe, które umożliwia odtwarzanie ulubionej muzykie wyłącznie poprzez polecenia...

Chrome: zrób zrzut ekranu w trybie incognito | Android

Albo tryb incognito albo możliwość zrobienia zrzutu ekranu? Już nie musisz tracić jednej opcji kosztem drugiej na Androidzie. Pokażemy jak zmienić ust...

Jak nie być dodawanym do grup czatu na Instagramie.

Jeśli nie chcesz być dodawanym do grup na Instagramie, a często na czacie pojawiają się grupowe korespondencje, które w większości są spamem, w tym ar...

Always On Display w MIUI - co to jest i jak włączyć?

Zobacz, jak włączyć funkcję Always On Display (Ekran zawsze włączony) w MIUI 12 i jak ją skonfigurować, aby dostosować zawartość i wygląd do swoich po...

Tryb Game Booster na urządzeniach Samsung.

W związku z rosnącą popularnością gier w wersji mobile, producenci smartphonów robią wszystko aby granie na naszych telefonach było wydajne i bezprobl...

Jak cofnąć wysłanie wiadomości w Signal

Signal z dnia na dzień powiększa grono swoich użytkowników. Dla nowych osób, które przeniosły się na tę aplikację, może wydawać się, że brakuje na nie...

Jak zablokować prośby o pozwolenie na wysyłanie wiadomości na Instagramie.

W tym tekście dowiesz się jak zmienić ustawienia w aplikacji Instagram, aby nie otrzymywać wiadomości od osób, których nie obserwujesz i w ten sposób...

Jak włączyć schowek i wyświetlić historię kopiowania w Androidzie (klawiatura Gboard)

Zdarzyło Ci się przypadkowo nadpisać tekst, który miałeś skopiowany? Możesz włączyć schowek i uzyskać dostęp do historii kopiowania w Androidzie, aby...

Jak wyłączyć wskaźnik Pisze ... w Signal.

Signal posiada unikatową funkcjonalność, która nie jest dostępna na innych komunikatorach. Umożliwia wyłączenie tzw. wskaźnika pisania. Czyli informac...

Jak zmienić czas wygaszania ekranu (blokady) w Xiaomi (MIUI)

Ekran w Twoim urządzeniu Xiaomi za szybko wygasa? A może wręcz przeciwnie, pozostaje włączony za długo? Możesz dostosować w ustawieniach czas, po jaki...

WhatsApp: Jedynie administratorzy grup mogą wysyłać wiadomości.

WhatsApp posiada funkcję, o której wiele osób może nie wiedzieć, a która w niektórych przypadkach może okazać się bardzo przydatna. Chodzi o ustawieni...

Jak włączyć blokowanie aplikacji hasłem w MIUI

Blokowanie aplikacji przydaje się, gdy chcemy wybrane aplikacje objąć dodatkową ochroną. Dzięki tej opcji uruchomienie objętych ochroną aplikacji będz...

Jak usunąć konto w usłudze Telegram

Nie korzystasz już z aplikacji Telegram? Zanim ją odinstalujesz możesz dodatkowo usunąć swoje konto, aby żadne Twoje dane nie zostały na serwerach usł...